nieuws

Feestelijke handeling plan “Rode Kool” te Sint Maarten

Afgelopen maandag was het tijd voor een feestje. De bouw van het nieuwbouwproject Rode Kool in Sint Maarten is namelijk gestart en 75% van de woningen zijn verkocht.

Wethouder Simco Kruijer van de gemeente Schagen heeft samen met één van de kopers een lijmblok geplaatst. Daarnaast waren Danielle de Nijs van De Nijs Projectontwikkeling en Marcel Lub van Aannemingsbedrijf Kuin aanwezig om de kopers en genodigden toe te spreken. Er werd daarna een toost uitgebracht op de start van de bouw en voor de kopers was dit een mooi moment om de toekomstige buren te ontmoeten.

Het wijkje Rode Kool is al voor driekwart verkocht. Er zijn nu nog acht zogenaamde bijna energieneutrale (BENG) woningen te koop. Vier hoekwoningen en vier tussenwoningen. De prijzen lopen uiteen van 344.840 tot 369.840 euro vrij op naam (dus geen overdrachtsbelasting). Het project kent standaard vele extra zoals gratis extra zonnepanelen, roedes, draaikiep ramen, buitenkraan

Volgend jaar worden deze zeer energiezuinige en fraaie woningen opgeleverd. Er zijn nog diverse woning te koop. Geïnteresseerd? Wacht niet te lang en neem contact op met één van de makelaars:

Van de Giesen makelaars: 0226-422807 – info@vandegiesen.nl

VLIEG makelaars Schagen: 0224-296441 – schagen@vlieg.nl