Assendelft, Kreekrijk fase 6

Project Kreekrijk – 2 onder 1 kap/vrijstaand (deelplan G)

Twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s gelegen aan water (Deelplan G)

In deelplan G in nieuwbouwwijk Kreekrijk wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd van appartementen tot vrijstaande woningen, voor elke leeftijdscategorie wat wils.
Aan de waterkant zullen 3 typen twee-onder-een-kapwoningen en 2 typen vrijstaande woningen gebouwd worden. Door de verschillende kapvormen, kleur- en materiaalgebruik vormen zij de fraaie en sfeervolle buitenrand van deelplan G.

De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s zijn op zich van zichzelf al ruim, maar zoek je nog meer ruimte? De twee-onder-een-kapwoningen kunnen op de begane grond uitgebouwd worden met 2,4 meter en de vrijstaande woningen over alle verdiepingen met 1,76 m2!

Buiten worden de huizen uitgerust met een aangebouwde berging en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op het eigen terrein. Binnen worden de woningen voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming in het gehele huis en zonnepanelen. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.

De woonoppervlaktes starten vanaf ca. 161 m2 – 194 m2
Inhoud: vanaf ca. 616 m3 – 774 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 290 m2 – 408 m2 eigen grond

De twee-onder-een-kapwoningen:
GROENLING doet zijn naam eer aan door zijn groene voorkomen en wordt direct voorzien van een dakkapel op de 2 verdieping;
KOOLMEES heeft 2 gezichten onder 1 dak: Statig uitgevoerd met een klassiek vormgegeven dwarskap en daarnaast modern door de combinatie van twee soorten materiaalgebruik in de voorgevel van bakstenen en vezelcementplanken in de kleur Cappuccino;
ZWARTE MEES krijgt een mat zwarte Mansarde kap in twee verschillende draairichtingen, waardoor ook de twee woningen onder dit dak twee compleet verschillende aangezichten krijgen.

Vrijstaande villa’s:
MEREL: een klassiek en stijlvol vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in een paarsbruine baksteen met crème wit en omber grijze kleuraccenten
TUINFLUITER: de grootste woning in deelplan G en qua uiterlijk de grote broer van het type Zwarte Mees.

details

  • 35 woningen
  • Nog diverse woningen beschikbaar
  • In opdracht van VBM

afbeeldingen