Assendelft, Kreekstaete

Dit fraaie appartementencomplex is gesitueerd op de uiterste zuidwesthoek van de nieuwe wijk Kreekrijk in Assendelft.

De appartementen krijgen een vloeroppervlak van 114 m² tot  285 m² voor de penthouses . De begane grond en de eerste drie verdiepingen omvatten elk vier ruime appartementen. De vijfde verdieping is gereserveerd voor twee penthouses, wat het totaal op 18 appartementen brengt.
Alle appartementen beschikken over een balkon of loggia, terwijl de penthouses daarnaast nog over een dakterras beschikken.
De architect heeft gezocht naar een optimale ligging ten opzichte van de zon, waardoor de leefruimtes heerlijk veel daglicht krijgen.
Daglicht was ook leidend bij het ontwerp van de chique glazen entree, die op alle verdiepingen rond de lift en het trappenhuis prachtig is doorgetrokken. De penthouses hebben in de woonkamer extra hoogte omdat het plafond meeloopt met de kapvorm. Bovendien zijn in dat plafond heel grote dakramen aangebracht, waardoor een ongekende ruimtelijkheid ontstaat.

Elk appartement heeft standaard een individuele (fietsen)berging en er is tenminste één parkeerplaats per appartement in het afgesloten souterrain.

details

  • 19 appartementen
  • Alle appartementen verkocht
  • In opdracht van VBM

afbeeldingen