Augustinusga

Patriciërswoning

Riante, energieneutrale en luxe nieuw te bouwen woning in plezierige wijk in Augustinusga. Deze patriciërswoning beschikt over zeer ruime leefvertrekken, drie slaapkamers en twee badkamers. De woning combineert een klassiek-landelijke uitstraling met hedendaags comfort, waarbij de voorname entreepartij meteen in het oog springt. Op de begane grond bevindt zich o.a. een slaapkamer met badkamer-en-suite, dus ideaal voor levensloopbestendig wonen.

De woning wordt gekenmerkt door een degelijke bouw met kwalitatief uitstekende materialen. In het ontwerp is veel aandacht voor smaakvolle details, zoals het siermetselwerk boven de ramen, de zogeheten hanenkam.

Augustinusga ligt in een groene omgeving, 10 km ten noorden van Drachten, tussen de waterrijke natuurgebieden Lauwersmeer en de Âlde Feanen. Het dorp heeft ca 1.200 inwoners en kent een prettige sfeer. Basisonderwijs vindt u in het dorp zelf. Voortgezet- en beroepsonderwijs, supermarkten, sport- en overige voorzieningen zijn aanwezig in omliggende dorpen als Buitenpost en Surhuisterveen. Via de A7 bent u snel in Groningen, Drachten of Heerenveen.

Indeling
Royale entree met grote hal, trapopgang en toilet. Toegang tot de woon- en eetkamer en keuken. De lichte woonkamer is gelegen aan de linkerzijde van de hal en de straatgerichte keuken aan de rechterzijde. Het eetkamergedeelte verbindt beide ruimten. Tuindeuren geven toegang tot het terras. Op de begane grond zijn tevens een slaapkamer met aangrenzende badkamer gelegen en een berging. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping
De ruime en lichte overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en tot de tweede badkamer.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Tuin
De voortuin wordt ingericht volgens tekening. Hagen worden aangebracht rond de buitenkanten van het perceel. De oprit biedt ruimte voor eigen auto.

Bijzonderheden
– De woning wordt uitgevoerd in roodbruine baksteen, met zwarte keramische dakpannen, crèmewitte kozijnen en dennengroene buitendeuren.
– De woning wordt uitgevoerd met een energieprestatie gelijk of beter dan de norm ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), waardoor de woning zeer duurzaam is.
– De woning wordt standaard opgeleverd zonder keuken, maar inclusief de beide badkamers.
– Individuele woonwensen in overleg: diverse opties mogelijk voor bijv. deuren, tegels en sanitair (tegen verrekenprijs).
– Oppervlakte perceel: 284 m2.
– Gebruiksoppervlakte woning ca. 133 m2, berging ca. 8,9 m2.
– Bruto-inhoud inclusief berging 575 m3

details

  • 2 woningen
  • Nog 2 woningen beschikbaar
  • In eigen ontwikkeling

afbeeldingen