Burgum, Swanneblom

Project Swanneblom

Aan de Swanneblom in Burgum worden twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. In totaal zullen hier 5 woningen gebouwd worden. Het project bestaat uit twee twee-onder-een-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. De woningen zullen volledig duurzaam worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen.

De Swanneblom ligt aan de rand van Burgum in een nieuwbouwwijk in Burgum West. De wijk is ruim opgezet met veel groen en speelgelegenheden voor de kinderen. Dichtbij ligt het nieuwe “Wetter en Wille” park aan het Prinses Margrietkanaal, met een schaats-, skeelerbaan en mogelijkheden tot wandelen en fietsen.

De woonoppervlaktes van de twee-onder-een-kapwoningen bedragen circa 131,2 m2 en de inhoud bedraagt circa 499 m3.
De woonoppervlaktes van de vrijstaande woningen variëren van circa 169 m2 tot 172 m2 en de inhoud van circa 656 m3 tot 665 m3. De woningen worden gebouwd door Kuin Vastgoedontwikkeling

Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en het telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals : scholen, openbaar vervoer, horeca, diverse winkels en sportvoorzieningen, overdekt zwembad en bibliotheek. Het is een dorp met prima uitvalswegen zowel per boot via het kanaal als per auto via de Centrale As en de nabijgelegen A7.

details

  • 5 woningen
  • Alle woningen verkocht
  • In eigen ontwikkeling

Impressies