Franeker, Nieuwe Rietbuurt

Comfortabel wonen aan open vaarwater in Burrefeart

Droom jij van comfortabel en royaal wonen aan open vaarwater? In een huis dat klaar is voor de duurzame toekomst? Dan is een woning in deelplan Burrefeart in de Nieuwe Rietbuurt in Franeker misschien iets voor jou.

In de jonge Alvestêdewyk, vlak bij het historisch centrum van Franeker, komt de Nieuwe Rietbuurt. Het plan omvat vier schiereilanden aan open vaarwater. Het telt 33 vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen in diverse ontwerpen, gelegen aan een groene laan met bomenpracht.

OOK LEVENSLOOPGESCHIKTE WONINGEN

Bijna alle woningen van Burrefeart liggen aan het water. Ze zijn duurzaam, gasloos en energiezuinig.  9 Vrijstaande woningen en 16 royale twee-onder-een-kapwoningen zijn ontworpen in de geliefde jarendertigstijl. In het oog springen de grote dakoverstekken. Daarnaast komen er 8 levensloopgeschikte halfvrijstaande woningen, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woningen hebben platte daken. De afwisseling van woningtypen en kapvormen geeft het straatbeeld een vriendelijk en dorps karakter.

details

  • 33 woningen
  • Nog diverse woningen in verkoop
  • In eigen ontwikkeling

afbeeldingen