Spanbroek, Heerenweide

Prachtige woonwijk

In de wijk Heerenweide zijn we niet zuinig met groen en er is altijd wel een veldje of speelterrein waar de kinderen zich kunnen uitleven. Op recreatieterrein De Weijver kunnen groot en klein hun hart ophalen op de sportvelden, in het zwembad en de sporthal. Natuurlijk kunt u rond Heerenweide heerlijk varen op de kleine en grotere wateren. Er zijn schitterende fiets- en wandelroutes uitgezet en in een goed halfuur staat u op het strand. Even helemaal uitwaaien.

De stedenbouwkundige opzet van Heerenweide is gebaseerd op de historische verkaveling van dit prachtige gebied. De groene stroken land en de brede watergangen vormen een herkenbaar patroon, waardoor drie grote wooneilanden ontstaan. Uw woning grenst aan het groen, aan de straat of aan het water. Of misschien wel alle drie. Binnenkort starten we met bouwen op het derde
eiland. U heeft nu nog alle keuze!

In Heerenweide bouwen we in totaal ongeveer 400 woningen. Op het eerste eiland hebben de bewoners hun draai inmiddels helemaal gevonden, op eiland twee wordt volop gebouwd voor toekomstige bewoners. Dat willen we heel graag voor meer mensen mogelijk maken. Daarom bouwen we op het derde eiland schitterende midden-, hoek- en twee-onder-éénkap- woningen.

We kunnen er niet omheen: Heerenweide is gewoon schilderachtig mooi. Daarom dragen de woningen die we nu gaan bouwen de namen van grote schilders: Da Vinci, Michelangelo, Botticelli, Cézanne, Goya en Matisse. En daar voegen we in deze allerlaatste fase zes Hollandse meesters aan toe: Mondriaan, Vermeer, Frans Hals, Breugel, Rembrandt en Van Gogh.

details

  • 367 woningen
  • Alle woningen verkocht
  • In opdracht van USP Vastgoed

Impressies