Hillegom, Beeklaan

8 vrijstaande luxe villa’s met garage

Het plan is gelegen aan de rand van Hillegom, omgeven door bollenvelden en in de nabijheid van de duinen, golfclub Tespelduyn en het treinstation Hillegom (met goede verbindingen naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag).

8 fraaie villa’s gedeeltelijk met ligplaats voor een sloep en keuze uit 7 typen (bouwnummer 2 en 5 zijn zelfde type).
Allen op ruime kavels eigen grond (ca. 709 tot 1.074 m2).

De villa’s worden luxe gebouwd met onder andere hardhouten kozijnen en ramen uitgevoerd met HR++ beglazing, daken met prachtige keramische dakpannen of riet gedekt, zinken hemelwater afvoeren, gedeeltelijk vloerverwarming enzovoorts. Ook is er een uitvoerige keuzelijst met vele meer- en minderwerk mogelijkheden. De woningen zullen worden opgeleverd met luxe sanitaire voorzieningen ter plaatse van het toilet en hoofd badkamer.

De verschillen zitten in de variatie van architectuur, kapvorm, verschillende plattegronden en verschillende kleuren gevelsteen. Al of niet gelegen aan het vaarwater. Door deze verschillende bouwstijlen heeft het plan een zeer luxueuze uitstraling.

De villa’s worden gebouwd door Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin BV. De Kuin organisatie behoort tot de toonaangevende bouwers en ontwikkelaars van Noord Holland en realiseert jaarlijks meer dan 500 woningen. Zij beschikken over een eigen showroom waar de koper een indruk kan krijgen van wat hij of zij geleverd krijgt.
Kuin is ook aangesloten bij Garantie Instituut Woningborg.

Kies voor het huis dat u qua stijl en indeling het meeste aanspreekt en het best past bij uw gezinssamenstelling en leefstijl.

details

  • 8 vrijstaande woningen
  • Variatie in architectuur
  • In eigen ontwikkeling

Impressies