Bouw mee

Ben jij al wat jaren werkzaam in de bouw? En heb jij inmiddels een goed gevoel ontwikkeld voor hoe je het beste en snelste kunt bouwen? Dan is werken bij Kuin een logische volgende stap in je carrière. Bij Kuin zijn we namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen het verschil te maken. En we hebben een reputatie hoog te houden. In 100 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een klein familiebedrijf naar een belangrijke speler in de bouw- en vastgoedwereld.

We zijn actief in de aannemerij, vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleggingen. Om je een idee te geven, in 2021 bouwen we ruim 900 woningen in Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Dan gaat het vooral om vrije kavel en seriematige bouw. Vooral als het gaat om seriematige bouw geniet Kuin naam en faam.

Als veelzijdig bedrijf hebben we veel specialisten aan boord. Uitvoerders, werkvoorbereiders, timmerlieden, metselaars, kopersbegeleiders en administratieve collega’s, samen vormen we een hecht en loyaal team.

De basis van ons succes is een combinatie van West-Friese nuchterheid, een no-nonsense mentaliteit en bouwen aan vertrouwen. Deze kernwaarden geven we van generatie op generatie door. Het zijn waarden die ook in Noord-Nederland heel belangrijk worden gevonden. Het is niet voor niets dat we steeds meer projecten in Friesland gegund krijgen en dat we inmiddels ook over een vestiging in Leeuwarden beschikken. Het bouwen aan vertrouwen blijkt wel uit het feit dat Kuin overwegend met vaste architecten, leveranciers en onderaannemers werkt. Ook voor onze meer dan 75 medewerkers geldt dat de meesten al geruime tijd bij ons in dienst zijn. Het geeft aan dat loyaliteit met hoofdletters wordt geschreven bij Kuin. Maar zou je anders verwachten bij een familiebedrijf?

Dus wil jij onderdeel uitmaken van zo’n hechte club collega’s met vestigingen in Bovenkarspel en Leeuwarden? Wil jij je bijdrage leveren aan het succes van Kuin? Bekijk dan snel de vacatures die we open hebben staan.

verder navigeren

Bij Kuin hechten we aan vakmanschap en betrokkenheid. Daarom leggen we de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en hanteren we korte communicatielijnen.

Sander Lakeman Sander Lakeman, Projectleider
Als projectontwikkelaar heb ik veel verantwoordelijkheid. Maar als ze bij Kuin doorhebben dat je die verantwoordelijkheid aankunt, dan krijg je ook meteen de vrijheid om zaken te organiseren zoals jij denkt dat goed is.
Daniel te Stroete Daniel te Stroete, Projectontwikkelaar

Bij Kuin zijn we ons heel goed bewust waar we goed in zijn. Daar nóg beter in worden, samen met enthousiaste en nieuwe collega’s, dat is ons doel.

Suzanne Kuin Suzanne Kuin, Bedrijfsleidster verhuur

Je moet nooit stoppen met wat en met wie je groot bent geworden. Daarom schrijven we bij Kuin loyaliteit met hoofdletters. LOYALITEIT naar onze bouwpartners én naar onze collega’s.

Jan Kuin Jan Kuin, Directeur