Vrijstaande woningen en seriematige woningbouw

Bij Kuin B.V. staan de wensen van de klant centraal. Voor alle woningen die wij bouwen doen wij de kopersbegeleiding zelf. Uiteraard voor onze eigen projecten, maar ook voor de projecten die wij voor andere ontwikkelaars bouwen. 
Door onze jarenlange ervaring in de bouw van vrijstaande woningen en seriematige woningbouw weten wij als geen ander hoe wij de klant door het gehele bouwproces moeten begeleiden. Wij steken veel energie in de begeleiding van onze klanten, zodat u precies de woning krijgt die u voor ogen heeft.
 
Vrijstaande woningen
U heeft een kavel gekocht of u bent bezig met de aankoop van een kavel. U maakt bij ons op kantoor een afspraak voor een oriënterend gesprek voor de mogelijkheden voor de bouw van uw woning. Met de kopersbegeleider neemt u de mogelijkheden door voor de bouw van uw nieuwe woning. Wat zijn uw eigen wensen en aan welke eisen moet de woning voldoen voor de Welstand. Wij adviseren u hierin. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een offerte voor de bouw van uw woning. Gaat u met ons verder? Dan maakt u een afspraak met onze architect om de woning naar uw wens te laten tekenen. Stap voor stap groeit zo uw droomhuis. Als de tekeningen helemaal naar wens zijn, dient de architect de bouwvergunning voor u in.
 
Seriematige woningbouw
U heeft een woning bij ons gekocht! Wij nodigen u uit voor een afspraak bij ons op kantoor om gezamenlijk het gehele project door te nemen, de meer- en minderwerklijst door te nemen en uw aanvullende vragen te beantwoorden.
 
Meer- en minderwerk
Tijdens de bespreking van het meer- en minderwerk komen onder andere aan bod: kleur marmercomposiet voor de vensterbanken, keuze binnendeuren, plafondafwerking wel of niet met standaard spuitwerk, keuze trap, tegelwerk badkamer en toilet, dakraam, uitbouw, etc.
 
Showroom
Alle kopers krijgen een uitgebreide rondleiding door de showroom. In onze showroom krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende bouwmaterialen: stenen, dakpannen, vensterbanken, voordeuren, badkamers, sierlijsten, binnendeuren en tegels. Maar ook de meer technische onderdelen van de woning, waaronder cv-ketels, schakelmateriaal en zonnepanelen, komen hier aan bod. Zo is het voor u makkelijker om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en de technische aspecten.
 
Elektra en loodgieterswerk
Voor de start van de bouw of tijdens de bouw zullen de door Aannemingsbedrijf Kuin gecontracteerde installateurs een afspraak met u maken om de installaties voor de woning te bespreken. Besproken zal onder andere worden het leidingwerk voor de keuken, loodgieterswerk, sanitair, mechanische ventilatie, centrale verwarming en elektra.
Tijdens de bouw
Ook tijdens de bouw staat de afdeling kopersbegeleiding voor uw klaar voor uw vragen en wijzigingen. Richting het einde van de bouw organiseren wij een kijkmiddag voor de kopers. Er is dan gelegenheid de woning te bekijken, in te meten, uw vragen te stellen en de nieuwe buren te ontmoeten.
 
Oplevering
Drie tot vier weken voor de oplevering ontvangt u van ons een uitnodiging voor de oplevering van uw woning. Samen met de uitvoerder en eventueel een door u ingehuurde partij, lopen wij de woning zorgvuldig met u door. Er wordt uitleg gegeven over de installaties in de woning en eventuele tekortkomingen in de woning worden doorgenomen en genoteerd op de proces verbaal van oplevering. Wij zullen vervolgens alles in het werk stellen om de opleverpunten op korte termijn naar tevredenheid voor u op te lossen.