Je eigen huis laten bouwen

Van kavel tot droomhuis

Stel je voor: de staat voor een prachtige vrije kavel in bijvoorbeeld Noord-Holland of Almere. Je sluit je ogen en ziet je droomhuis op deze plek staan. Goed nieuws: met hulp van Aannemingsbedrijf Kuin kan die droom nu werkelijkheid worden. Met meer dan een eeuw ervaring in vrije kavelbouw ontwerpen en bouwen we vanuit West-Friesland luxe vrijstaande woningen. We combineren traditioneel vakmanschap met aandacht voor detail en luisteren naar jouw woonwensen.

Aannemingsbedrijf

Bij de start van het aannemingsbedrijf werden er voornamelijk bungalows gebouwd. Later kwam hier de seriebouw bij. De eerste negentig jaar was ons bedrijf voornamelijk actief in Noord-Holland, met hier en daar wat uitschieters buiten de regio. De laatste tien jaar is het werkgebied verder uitgebreid naar onder andere Friesland en Flevoland. Ondanks de verschuiving in bouwsoort, is het aannemingsbedrijf de bungalowtak altijd trouw gebleven. “Je moet niet stoppen waarmee je groot bent geworden”, alsdus Jan Kuin. Kuins loyaliteit aan de vaste bouwmethode, in samenwerking met vaste, betrouwbare onderaannemers,  is kenmerkend voor het bedrijf.

Tijdens de bouw begeleidt het aannemingsbedrijf  projecten van ontwerp tot en met de oplevering. In de loop der jaren zijn samenwerkingen opgebouwd met diverse projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en andere opdrachtgevers. In al die jaren heeft het familiebedrijf bekendheid verworven als een zeer betrouwbare en financieel gezonde partij voor bouwprojecten in grondgebonden woningen en kleinschalige appartementencomplexen. Anno 2021 worden er ruim 900 woningen per jaar gebouwd.