Almere, Vogelhorst

19 woningen aan de Spreeuwlaan in Vogelhorst

De wijk Vogelhorst ligt in het groene gedeelte van het stadsdeel Almere Hout. Vanuit de wijk zijn er wandel-, fiets- en ruiterpaden naar het Almeerderhout. Dit is een prachtig bosgebied waar het Kathedralenbos, het Waterlandse Bos en het Cirkelbos (aan het Gooimeer) onderdeel van uitmaken. Er zijn volop recreatiemogelijkheden in de directe omgeving en de wijk ligt zeer centraal richting de uitvalswegen A27 en de A6.

Project
Het project zal bestaan uit 19 royale woningen, te weten 13 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kap woningen. Er is keuze uit zes verschillende woningtypes. De verschillen zitten vooral in de architectuur en kapvorm. Er kan dus gekozen worden voor het huis dat u qua stijl en indeling het meeste aanspreekt.
De hedendaagse woningen worden gebouwd met eigen GARAGE en beschikken allen over een ruime tweede verdieping. Het project van Kuin Vastgoedontwikkeling wordt gebouwd met Woningborg garantie.

Wilt u het goede groene voorbeeld geven en nu alvast de stap naar energieneutraal wonen zetten? Ook dat kan in dit project. U kunt er dan voor kiezen om uw woning gasloos te laten opleveren.

details

  • 19 woningen
  • Alle woningen verkocht
  • In eigen ontwikkeling

Impressies