Andijk, Bangert Zuid

4 tweekappers en 3 vrijstaande woningen

Het is zover, nieuwbouwplan Bangert Zuid in Andijk is in de verkoop.

Op de geliefde locatie in Andijk West worden 4 twee-onder-één-kapwoningen met garage en 3 vrijstaande woningen met garage gerealiseerd. Geheel voorbereid op de toekomst want de woningen worden volledig gasloos gebouwd. Nieuw, optimaal geïsoleerd, duurzaam en uniek zijn slechts een aantal termen die bij dit nieuwbouw project aansluiten.

Alle kavels zijn gelegen aan water, waarvan de tuinen van de vrijstaande woningen gesitueerd zijn op het zuiden en van de twee-onder-één-kapwoningen op het noorden. De woningen worden zoals gezegd gasloos gebouwd, zeer goed geïsoleerd en zowel de begane grond als eerste verdieping worden uitgevoerd met vloerverwarming. Uiteraard zijn er nog vele mogelijkheden om de woning aan uw wensen te laten voldoen. De woningen zullen gerealiseerd worden door Kuin Vastgoedontwikkeling.

Andijk is gelegen aan het prachtige IJsselmeer en strekt zich van Wervershoof tot Enkhuizen, daarmee is Andijk één van de langste lintdorpen van Nederland.
Waterrijk wonen en recreëren is hier dan ook zeker van toepassing. Het dorp beschikt over een overdekt winkelcentrum “Beldershof”. Andijk kent meerdere basisscholen, kinderopvang, sportvereniging Sporting Andijk, jachthaven, vakantiepark, zwembad en recreatiegebied “De Vooroever”. Andijk goed wonen, werken en recreëren, een fijne thuisbasis!
Andijk is gelegen nabij de vernieuwde uitvalsweg N307 Westfrisiaweg welke een snelle aansluiting geeft richting Enkhuizen, Hoorn en de rijksweg A7 richting de randstad. De woningen worden gebouwd onder woningborg. Klaar voor de toekomst, met de huidige lage rente standen en gasloos gebouwde woning duurzaam gebouwd zal u jaren lang woonplezier hebben.
U laat deze kans toch niet voorbij gaan?

Interesse in dit project? Neem dan contact op met Kuin Makelaardij 0228-592253

details

  • 7 woningen
  • Alle woningen verkocht
  • In eigen ontwikkeling

Impressies