Assendelft, 19 appartementen Kaaistaete

Dit fraaie appartementencomplex is gesitueerd in het midden van Kreekrijk aan de Beemdgras in  Assendelft en kijkt uit over de “Kreekrug”, het groene monument in dit deel van de wijk.

De appartementen krijgen een vloeroppervlak van 121 m² tot 187 m². Elke verdieping bevat vier ruime appartementen. De vierde verdieping is gereserveerd voor drie appartementen, wat het totaal op 19 appartementen brengt.
De appartementen beschikken over of een balkon of een loggia. De architect heeft gezocht naar een optimale ligging ten opzichte van de zon, waardoor de leefruimtes heerlijk veel daglicht krijgen.
Daglicht was ook leidend bij het ontwerp van de chique glazen entree, die op alle verdiepingen rond de lift en het trappenhuis prachtig is doorgetrokken.
De appartementen op de vierde verdieping hebben in de woonkamer extra hoogte omdat het plafond meeloopt met de kapvorm. Bovendien zijn in dat plafond heel grote dakramen aangebracht, waardoor een ongekende ruimtelijkheid ontstaat.

Elk appartement heeft standaard een individuele (fietsen)berging en er is tenminste één parkeerplaats per appartement in het afgesloten souterrain.

details

  • 19 appartementen
  • Nog diverse appartementen beschikbaar
  • In opdracht van VBM

afbeeldingen