Grootebroek, Thea Beckmanweg

8 patiowoningen

Wat een mooie kans op levensloopbestendig wonen in Stede Broec!

Nog niet toe aan een appartement maar wel op zoek naar een gelijkvloerse woning met een slaapkamer en woonkamer op de begane grond? Dan is een fraaie patiowoning aan de Thea Beckmanweg een fantastische woonkans!

De mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein en een gezellige patiotuin completeren het wooncomfort op een prima locatie in de populaire woonwijk Oosterweed. Vier van de acht woningen zijn bovendien met de tuin gelegen aan (polder)vaarwater met de luxe van een eigen aanlegplaats voor een bootje voor urenlang vaarplezier.

Indeling: Entreehal met meterkast, toilet en trapopgang naar verdieping. Toegang tot woonkamer met open straatgerichte keuken en woonkamer. De keukenopstelling is niet inbegrepen in de koopsom. Tevens vanuit de hal toegang tot de royale ouderslaapkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot een badkamer met douche en wastafel. De garage is aan de voorzijde voorzien van dubbele deuren, ook aan de achterzijde treft u een loopdeur naar de patiotuin.

Op de 1e verdieping ruime overloop, twee slaapkamers en een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet. Het toilet en de badkamer op de begane grond worden voorzien van luxe tegelwerk en luxe sanitair. De badkamer op de 1e verdieping wordt uitgevoerd met standaard tegelwerk en sanitair.

De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming op zowel de begane grond als verdieping. De woningen worden uitgevoerd met een energieprestatiecoëfficiënt gelijk of kleiner dan 0,4 met een energiezuinig energielabel A.

details

  • 8 patiowoningen
  • Alle woningen verkocht
  • In eigen ontwikkeling

Impressies