Heerenveen, Mooi Skoatterwald fase 2

Het project bestaat uit 8 halfvrijstaande woningen aan het park en 10 vrijstaande woningen aan het water.

De twee hoofdtypes zijn: vrijstaand (aan het water) en half vrijstaand. Daarbinnen nog veel variatie, dus voor bijna elke smaak en elke woonwens is er iets om uit te kiezen. Woonoppervlakte van circa 126 m2 tot maar liefst 184 m2. Eigen perceel vanaf circa 368 m2.

Elke woning heeft 2 parkeerplaatsen met eigen carport én ruime berging. Ruim mag je hier opvatten als écht ruim: de half vrijstaande woningen hebben een berging van 13 m² en de vrijstaande woningen een berging van 26 of 29 m². Dat is bovengemiddeld groot.

De tuinen zijn beschut en liggen aan een binnenterrein. Voor de afscheiding daar zorgt de ontwikkelaar; alleen de tuinafscheiding tussen de eigen tuin en die van de buren bepaal je zelf.

– 10 vrijstaande woningen aan het water
– 8 half vrijstaande woningen aan een parkje
– Dit gedeelde parkje wordt aangelegd met veel groen en planten, wandelpaden en een Le Roy tuinmuur (volgens de ecologische principes van Le Roy)
– Vrijstaande woningen aan het water krijgen betonnen steigers, zo staan ze in verbinding met het water
– Royale woningen van 126 tot 184 m²
– Energiezuinig en duurzaam, volgens de BENG-norm
– Grenzend aan de bossen van Oranjewoud, niet ver van Museumpark Belvédère

Ook al is Heerenveen één van de leukste, laagdrempeligste steden van het Noorden, hier in het parkachtige Skoatterwâld merk je bijna niet dat je in een grote stad woont. Het buurtje-in-een-buurt Wonen yn ’t Wiid, met maar achtien woningen, doet straks aangenaam dorps aan. Veel groen, doorkijkjes op velden en het aangrenzende wandelpark.

details

  • 18 woningen
  • Nog diverse woningen beschikbaar
  • In opdracht van Zwanenburg Projecten

afbeeldingen