Hoorn, Willemszhof, Jan Willemszstraat

WillemszHof

In het hart van Hoorn, grenzend aan de oude binnenstad, bevindt zich de wijk Hoorn Noord. Deze prachtige wijk, aangelegd tussen 1910 en 1970, is samen met het Venenlaankwartier de eerste stadsuitbreiding buiten de singels. De wijk biedt volop sport-, jeugd- en schoolvoorzieningen.

Op deze geweldige locatie in het hart van Hoorn ontwikkelt Pro6 Vastgoed WillemszHof, een complex met 29 stijlvolle appartementen in een prachtig carrévormig gebouw met een gemeenschappelijke binnentuin en privé parkeren. De diversiteit aan appartementen maakt WillemszHof uniek en aantrekkelijk voor een breed publiek. Een wat kleiner appartement of liever meer woonoppervlakte, een tuin of liever een (dak)terras? WillemszHof biedt het allemaal.

WillemszHof omvat 29 appartementen met 3- of 4- kamers en woonoppervlaktes variërend van 62 tot 113 m2. Op de begane grond sluit het gebouw met 8 appartementen prachtig aan op het privéterrein. Het gebouw wordt omsloten door een groene zoom met terrassen, parkeren, hagen en bomen. Voor 20 appartementen wordt tevens een ruime privéberging op de begane grond gerealiseerd. In dezelfde ruimte zijn er voor 9 appartementen privé fietsparkeerplekken toegewezen. De bergingen zijn zowel via de zijkant van het gebouw als via de gezamenlijke binnentuin bereikbaar.

De eerste en tweede verdieping tellen samen 21 appartementen. Door een opening in het carré op de tweede verdieping ontstaan twee ruime privé dakterrassen. Alle appartementen beschikken over een privé buitenruimte in de vorm van een tuin of (dak)terras.

Een goede toegankelijkheid van het gebouw is geborgd door een ruime entree met lift. De entree is gemakkelijk en veilig bereikbaar vanaf de Jan Willemszstraat en leidt zowel naar de verdiepingen als naar de binnentuin van het gebouw. Aan de Noordzijde van het gebouw is een tweede trappenhuis gesitueerd die leidt naar de binnentuin of naar de achter het gebouw gesitueerde privé parkeerplaatsen.

details

  • 29 appartementen
  • Alle appartementen verkocht
  • In opdracht van Pro6

afbeeldingen