Langweer, Stevenshoek

Een prominente plek in het dorp Langweer vraagt om een ontwerp dat aansluit op de historie, met aandacht voor de omgeving en het al bebouwde karakter. Ooit stond op deze plek een oude melkfabriek, met typerende volumes welke geschakeld en repeterend waren. Iets wat de architect heeft meegenomen in zijn ontwerp.

De appartementen
Het project bestaat uit in totaal 17 appartementen: 14 bijzonder ruime appartementen en 3 royale penthouses met dakterras.
De 17 appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 80 tot 142 m². en zijn verdeelt over 3 woonlagen. Veel woonruimte, met het gemak van alles gelijkvloers. Twee woningen op de begane grond, met tuin. En dus drie extra grote penthouses, met dakterras.

Wonen met een uitzicht dat nooit verveelt!
Vanuit je appartement in Friesland zie je het allemaal. Water, wolkenluchten, zon, hoge bomen aan de overkant. De tikkende masten van schepen in de passantenhaven aan je voeten, de kerktoren van Langweer verderop. Je woont straks op loopafstand van de knusse hoofdstraat vol kleine winkels, gezellige terrassen, een bomenrijke ‘wandelboulevard’ met de oer-Friese naam Buorren.

17 Appartementen op drie woonlagen. Veel woonruimte, met het gemak van alles gelijkvloers. Twee appartementen op de begane grond, met tuin. Drie extra grote penthouses, met dakterras.

details

  • 17 appartementen
  • Alle appartementen verkocht
  • In opdracht van Zwanenburg

afbeeldingen