Leeuwarden, Sophialaan 1

Zoek jij een kantoorruimte in hartje Leeuwarden? Dan kun jij je geluk niet op met Villa Sophialaan. In dit prachtige, statige pand zijn per direct meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Dit inspirerende bedrijfsverzamelgebouw wordt ‘bewoond’ door diverse ondernemers: van werving en selectie, loopbaanadvies en coaching tot online marketing.

De ontelbare faciliteiten, de toplocatie, authentieke details, de bijzonder fijne werksfeer én de levendigheid die de ondernemers van (en binnen) Villa Sophialaan teweeg brengen. Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor al jouw personeelsleden of een kantoor voor jou alleen: onze kantoorvilla biedt ontelbare mogelijkheden.

Verhuizen naar een nieuwe kantoor is een hele beslissing. Ga niet over één nacht ijs en kom kosteloos een dag proef-werken bij Villa Sophialaan. Maak kennis met de ondernemers die hier werken en ervaar het effect van deze inspirerende locatie. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je voor de details!

Op dit moment 2 kamers te huur op de tweede verdieping. Geen lift aanwezig. Huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Er zit geen parkeerplaats bij.

details

  • 2 kamers
  • In centrum Leeuwarden
  • Huurprijs 550 en 650 per maand