Medemblik, DEK-terrein

Op de voormalige voetbalvelden van D.E.K. worden 8 extra duurzame twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd aan het geliefde Westfriese vaarwater. De twee-onder-één-kapwoningen hebben passende namen voor de locatie te weten Libero, Spits & Keeper. Het bijzondere aan een project als deze is, dat het oploopafstand van de gezellige binnenstad van Medemblik, het Koningin Emma-park, het IJsselmeer met zwemstrandjes en strandpaviljoen is gelegen. Een unieke locatie. En wellicht bent u één van de gelukkigen die zich hier mag gaan vestigen.

De woningen worden bovengemiddeld duurzaam gebouwd zoals gezegd, wat wil zeggen dat er gasloos wordt gebouwd, bijzonder goed geïsoleerd, een warmtepomp, vloerverwarming op alle etages behalve de garage/berging (vloerverwarming is lage temperatuurverwarming wat resulteert in lagere energievraag) en 10 pv-panelen. Een prettig idee met de hoge energiekosten waar velen de afgelopen tijd tegenaan zijn gelopen. U hoeft dus niet te verduurzamen maar te wensen dat dit uw nieuwe woonstek gaat worden.

De woningen bieden standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een meer dan ruime 2e verdieping waar met gemak nog 2 slaapkamers of een royale master bedroom kan worden gerealiseerd. Als wordt gekozen voor een uitbouw aan de achterzijde is er een mogelijkheid om de keuken aan de voorzijde van de woning te hebben en de woonkamer aan de achterzijde, zodat u vanaf de bank kunt genieten van het geliefde vaarwater achter uw huis.

details

  • 8 woningen
  • Nog diversen woningen beschikbaar
  • USP Ontwikkeling

afbeeldingen