Nibbixwoud, SEW Terrein Noord

Twee zeer royale dwarskapvilla’s

Op het voormalige SEW-terrein in Nibbixwoud maken de voormalige voetbalvelden plaats voor hoogwaardige woningbouw. Zoals deze twee halfvrijstaande villa’s. Buitencategorie in ontwerp, grootte, kwaliteit en ligging.

Robuust en toch speels. Schoon metselwerk met hardhouten buiten- en binnendeurkozijnen. Keramische dakpannen en uiteraard HR++ isolerende beglazing. De helling van het dak bóven de eerste verdieping. Samen een set, allebei uniek.

Deze geschakelde villa’s onderscheiden zich ook in woonoppervlak; standaard zijn de woningen 6,5 meter breed en 11,5 meter diep. De begane grond kan met bijna 2,5 meter uitgebouwd worden. Achter leiden dubbele openslaande deuren naar de achtertuinen. De buitenruimtes vóór de woning worden deels gebruikt als oprit voor de auto’s. De berging heeft dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin. Ook de berging is als meerwerk een meter te verlengen.
De twee bovenste woonlagen zijn globaal ingedeeld met drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, de zolderruimte vraagt om persoonlijke invulling. Hier kunnen dakramen of zelfs dakkapellen als meerwerk worden opgenomen, ten gunste van het aantal leef- (of werk-)vertrekken.  De woningen worden standaard uitgevoerd met een warmtepomp voor de vloerverwarming en een 300 (!) liter boiler voor warm water.

details

  • 2 woningen
  • Alle woningen verkocht
  • In eigen ontwikkeling

Impressies