‘t Zand, ‘t Zand Noord fase 4B, 27 woningen

Wonen in een landelijk dorpje dichtbij Schagen, op fietsafstand van het strand bij Callantsoog? In het dorpje ‘t Zand kan dat. ‘t Zand is een kleurrijke plek met een lange historie, die zijn identiteit te danken heeft aan het Noordhollandsch Kanaal, aangelegd in het begin van de 19e eeuw. De sfeer is dorps en kleinschalig, de setting is lekker landelijk. Hier woon je heerlijk rustig, omgeven door een weids landschap én op fietsafstand van het strand! Maak eens kennis met nieuwbouwproject ’t Zand-Noord.

De wijk ‘t Zand-Noord ligt (voor de kenners van het dorp) tussen de Korte Bosweg en de Dwarssloot. Hier ontstaat fase voor fase een nieuw woonbuurtje dat grenst aan de buurten die dateren uit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw.

In het overzichtelijke ‘t Zand-Noord komt het dorpse karakter terug oa. in de kleinschalige opzet van de wijk en door het gebruik van veel groen en water in de openbare ruimte. Daarnaast sluit de waterrijke opzet van de wijk aan op het omringende weidse landschap van de Zijpe-polder.

Hier woon je omringd door een oer-Hollands landschap met bollenvelden en mooie vergezichten. En bovendien vlakbij de duinen en het strand van bijvoorbeeld Callantsoog. Wat een luxe!

details

  • 27 woningen
  • Nog diverse woningen beschikbaar
  • In eigen ontwikkeling samen met BPD

afbeeldingen